Financiranje vozila u Euroautu

Kod kupnje vozila jedno od najčešćih pitanja je način financiranja vozila, a u Euroautu vam nudimo nekoliko opcija. Kupnju vozila u Euroautu možete obaviti putem gotovine, kreditnih kartica, leasinga te kredita. U suradnji s poslovnim bankama i leasing kućama u mogućnosti smo ponuditi široku paletu kreditnih i leasing linija prilikom odabira načina financiranja kupnje Vašeg vozila.

Prednosti našeg financiranja:

  • moguće je financirati kompletno vozilo bez učešća,
  • kreditiramo sva vozila bez obzira na starost,
  • nudimo leasing za sve pravne i fizičke osobe, pomorce i zaposlene u stranim tvrtkama u inozemstvu,
  • gotovinski krediti od 1 do 12 godina otplate za fizičke osobe,
  • vaše staro vozilo uzimamo pod račun kao učešće,
  • leasing kupovina automobila na 2, 3 ili 4 rate za fizičke i pravne osobe.

Financiranje putem leasinga

Da bi se odobrilo financiranje vozila putem leasinga, potrebno je zadovoljiti dva jednostavna kriterija: stalni radni odnos i plaća veća od 500,00 €. U tom slučaju rata leasinga može biti sve ono preko tih 500,00 €. Važno je napomenuti da se članovima obitelji plaće zbrajaju, tako da u tom slučaju plaća osobe koja želi financirati vozilo putem leasinga može biti i manja od navedenih 500,00 €.

Jedna od osnovnih prednosti financiranja rabljenog vozila putem leasinga je što je često lakše dobiti odobrenje za financiranje putem leasinga nego putem kredita s obzirom na to da se kreditna sposobnost računa drugačije. Napominjemo da je leasing moguće financirati bez učešća i s ostatkom vrijednosti, kako bi mjesečna rata bila manja.

Važna informacija za pravne osobe koje su u sustavu PDV-a - vozilo financirano putem
leasinga može biti u potpunosti priznati trošak te je moguć odbitak 50% PDV-a ako se radi o osobnom vozilu.

Financiranje putem kredita

Za razliku od leasinga, kako bi se rabljeno vozilo financiralo putem kredita trebaju se zadovoljiti kriteriji koji ovise o banci. Tada se vozilo može financirati putem dva osnovna tipa kredita - kredit za kupnju rabljenog automobila ili nenamjenski kredit. Rok otplate kredita u pravilu je moguće ugovoriti do 10 godina.

Ono što želimo posebno naglasiti je leasing za zaposlene u inozemstvu, za one koji primaju plaću na strani račun, za zaposlene u stranim poduzećima i pomorce.

Euroauto vaš je pouzdan partner za kupovinu kvalitetnih rabljenih vozila već 20 godina.
Nudimo najveće mogućnosti financiranja rabljenih vozila i zato istražite našu široku ponudu. Posjetite nas na adresi Sv.L.B. Mandića 172a u Osijeku i uvjerite se u kvalitetu naših vozila!

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward