Najpopularniji Audi modeli

Jedan od najomiljenijih i najpoznatijih zaštitnih znakova u povijesti je onaj njemačke marke – Audi. Četiri međusobno povezana prstena simboliziraju eleganciju, bogatu opremu i inovaciju u automobilskoj industriji.

Njemački proizvođač poznat je po kontinuiranom ulaganju u inovacije, kako u tehnološkom aspektu, tako i u dizajnu. Audi automobili često uključuju najnovije tehnološke funkcije, poput naprednih sustava asistencije za vozača, naprednih multimedijalnih sustava i visokokvalitetnih materijala u unutrašnjosti, čime se stvara luksuzno iskustvo vožnje.

Audi nudi širok spektar modela koji zadovoljavaju različite potrebe i preferencije kupaca, uključujući kompaktne automobile, limuzine, kabriolete, sportske modele i SUV-ove.

Audi A4 je jedan od najprodavanijih Audijevih automobila, a ističe se svojim elegantnim i sportskim dizajnom. Karakteriziraju ga fluidne linije, oštri detalji i prepoznatljiva Audijeva prednja rešetka. Unutrašnjost pruža luksuznu atmosferu s visokokvalitetnim materijalima i pažljivo izrađenim detaljima, a opremljen je nizom sigurnosnih značajki i sustava kako bi zaštitio vozače i putnike u slučaju nezgode. A4 je agilan i lako upravljiv automobil, što ga čini prikladnim za svakodnevnu vožnju u gradu i duže putovanje na otvorenoj cesti.

Zahvaljujući novom dizajnu i gotovo potpuno novoj karoseriji sportski karakter Audi A4 limuzine više no ikada dolazi do izražaja: model djeluje istovremeno dinamično i snažno te privlačno i estetski. Inovativne tehnologije u području digitalizacije, infotainmenta i sustava potpore za vozača te snažni motori ističu ga od ostalih. Unutrašnjost Audi A4 limuzine obiluje prostranošću i kvalitetom, a paketi ambijentalnog osvjetljenja dodatno poboljšavaju atmosferu.

Glavna karakteristika Audi A4 Avant, odnosno karavanskih modela je prostrani prtljažni prostor s velikim otvorom prtljažnika. Ovaj oblik automobila čini ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu, posebno za one koji često prevoze teret ili putuju s većim obiteljima. Avant modeli često nude iste performanse, tehnologiju i opcije kao i limuzinski modeli, pružajući udobnost i luksuz u kombinaciji s dodatnom praktičnošću koju nudi karavan. Idealan je izbor za kupce koji traže više prostora za prtljagu, ali bez kompromisa po pitanju stila, performansi i tehnologije.

Audi A6 također je jedan od popularnih modela njemačkog proizvođača. Ovaj model dostupan je u karavanskoj i limuzinskoj izvedbi, a karakterizira ga spoj stila i sportskog duha. Kao i ostali modeli Audija, ističe se fascinantnim unutrašnjim ambijentom i naprednim tehnološkim značajkama.

Audi A3 model komforan je za vožnju, s obzirom na udobnost prednjih sedišta i poprilično veliki prostor za putnike. Zbog lijepog vanjskog dizajna, luksuznog interijera i visokokvalitetnih specifikacija, manje potrošnje goriva i velike sigurnosti, ovaj je automobil jedan od najprodavanijih unutar klase.

Posebnu pozornost Audi je posvetio izradi SUV modela koji objedinjuju veliki užitak u vožnji, sportski dizajn i napredne značajke infotainmenta. Karakteriziraju ih udobnost, zavidne performanse, sportski karakter unutrašnjosti, a kupcima na raspolaganju stoji i čitav niz inteligentnih sustava potpora za vozača. Kao najpopularniji SUV modeli ističu se Audi Q3, Audi Q2 te Audi Q5.

Svaki paket opreme ne samo da donosi promjene u tehnološkim značajkama i sustavima, već i prilagođava vanjski i unutrašnji izgled vozila s personaliziranim detaljima. Kod Audija se ističe S Line paket opreme koji se odnosi na tri razine: unutrašnje uređenje vozila, vanjski izgled te motor, a važno je napomenuti kako paket ne donosi istu opremu kod svih vozila već to zavisi od modela, generacije, postojeće standardne ili dodatne opreme... On predstavlja kombinaciju sportskog izgleda, poboljšanih performansi i luksuznih detalja, što čini vozilo izuzetno atraktivnim i dinamičnim, dok istovremeno zadržava efikasnost i ekonomičnost dizelskog motora.

Prepoznatljivo obilježje brenda svakako je i S-Tronic sustav s DSG automatskim mjenjačem te Quattro sustav s pogonom na sva 4 kotača koji pruža izvrsnu trakciju, stabilnost i kontrolu u različitim vremenskim i terenskim uvjetima.

Audi modeli predstavljaju spoj vrhunske tehnologije, sofisticiranog dizajna i sportskog duha, što ih čini popularnim izborom među ljubiteljima automobila diljem svijeta.

Posjetite nas u Osijeku na adresi Sv.L.B. Mandića 172a i pronađite svoj Audi, uz široki izbor načina financiranja koje će vam olakšati put do novog vozila.

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward