Naručite svoje luksuzno vozilo!

Euroauto nudi široki izbor vrhunskih rabljenih vozila renomiranih svjetskih proizvođača među kojima se ističu BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen... Sva vozila prolaze detaljne provjere kako biste bili sigurni u njihovu pouzdanost i istinitost svih podataka.

Ono po čemu se naša ponuda posebno ističe je usluga narudžbe luksuznih vozila koja se izdvajaju svojim izgledom i cijenom te su ponekad teže dostupna na našim prostorima.
U suradnji sa stručnim partnerima tvrtke G.Rhain iz Njemačke pronaći ćemo željeno vozilo te se pobrinuti za sve formalnosti uvoza. Bez obzira na vaše želje i potrebne specifikacije, naš tim će pronaći automobil koji savršeno odgovara vašim potrebama. Također, nudimo i široku paletu kreditnih i leasing linija prilikom odabira načina financiranja kupnje Vašeg luksuznog vozila.

Kroz dugi niz godina, uslugom narudžbe luksuznih vozila omogućili smo našim klijentima da uživaju u posebnim modelima među kojima ističemo BMW XM i Teslu.

Moćan BMW XM SUV sa 653 ks, snažnim karakterom dizajna u stilu coupea i dvostrukim šesterokutnim ispušnim cijevima našem je klijentu stigao spreman za vožnju i uživanje. Uz 8-cilindrični plug-in hibridni motor, prilagodljiv M ovjes Professional i M sport diferencijal, ovaj automobil odiše luksuznošću i ekskluzivnošću.

Tesla je američka kompanija koja je postala sinonim za inovacije u automobilskoj industriji. Svi automobili tvrtke pokreću se isključivo električnom energijom, omogućavaju autonomno upravljanje na autocestama i drugim dobro označenim cestama te su poznati po svom modernom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima. Po specifičnim željama klijenta, pronađen je idealan model te mu je uručen ključ u ruke.

Naš tim stručnjaka posvećen je vašim željama i potrebama, garantirajući vam vrhunsku uslugu od prvog kontakta do trenutka kada se udobno smjestite u vaše izabrano vozilo. Kontaktirajte nas ili posjetite u Osijeku na adresi Sv.L.B. Mandića 172a i recite svoje želje, a mi ćemo za vas pronaći savršeno vozilo!

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward