Ponuda uvezenih automobila iz EU

U Hrvatskoj je 69% registriranih automobila starije od 10 godina prema istraživanju statistike Centra za vozila Hrvatske (CVH). Prema podacima CVH u 2018. godini u Hrvatskoj je ukupno bilo registrirano 2 167 996 vozila, a njihova prosječna starost je 13,5 godina. Dobre poznavatelje stanja na tržištu Hrvatske, kada su u pitanju automobili, ovakav podatak ne iznenađuje, jer uvoz, odnosno unos, rabljenih automobila značajno nadmašuje broj novih.

Prema ovim podacima Hrvatska se nalazi pri vrhu EU po starosti svog voznog parka. Po broju automobila nalazimo se na 25. mjestu u EU. Točnije, na 1000 stanovnika ima 392 automobila.

Specijalizirani za trgovinu osobnih vozila, uspješno poslujemo već više od 15 godina. Naša ponuda rabljenih vozila uvezenih iz EU je u prosjeku 4 godine starosti. Svi modeli vozila ispunjavaju EURO 5 i EURO 6 norme.

Euro 5 motori su postali standard kod putničkih vozila u periodu od 2009. do 2014. godine, s tim da dosta ljudi ne zna da postoji starija verzija (Euro 5a standard) i novija (Euro 5b standard). Prvi su odobreni krajem 2009. a drugi krajem 2011. U rujnu 2014. je uvedena Euro 6 norma i sva putnička vozila proizvedena u EU poslije ovog datuma je ispunjavaju.

Većina vozila iz naše ponude posjeduje nove sustave i tehnologije koje doprinose komforu i sigurnosti u prometu. U nastavku vam donosimo prednosti novih tehnologija i sustava u automobilima.

Radarski sustavi i kamere ugrađeni u prednje vjetrobransko staklo, a koji su osnovni dijelovi sustava Adaptivnog tempomata o čemu možete više pročitati u našem blogu o Adaptivnom tempomatu.

LED svjetla koja danas predstavljaju standard kod novih vozila. Takva svjetla su dugotrajnija, a ujedno imaju i puno bolje karakteristike od halogenih svjetala o čemu smo detaljnije pisali u našem blogu o LED svjetlima.

Start stop sustav je tehnologija koja se koristi u automobilima, a glavna mu je funkcija smanjenje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova. Ovim sustavom smanjuje se vožnja u leru, primjerice dok stojimo na semaforu ili na sličnim mjestima jer se motor u tom trenutku gasi i ne troši gorivo te ne emitira štetne plinove.

Naša tvtka je fokusirana na uvoz vozila njemčkih proizvođača i to isključivo s njemačkog tržišta. Osim vozila u ponudi posjedujemo i naša vozila na lageru u njemačkoj koju možete pogledati na sljedećem linku.

Pogledajte našu ponudu vozila njemačke zlatne četvorke Audi, BMW, VW i Merecedes te odaberite kvalitetan i siguran automobil za sebe i svoju obitelj.

Novo u našoj ponudi je mogućnost kupovine vozila na leasing na 3 rate bez kamate. Prva rata plaća se odmah po isporuci automobila, druga rata za 12 mjeseci, a treća rata za narednih 12 mjeseci.

Za više korisnih savjeta i informacija o automobilima i vožnji pročitajte naše ostale blogove.

Vaš Euroauto

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward