O nama

Tvrtka Euroauto utemeljena je 2004. godine. Specijalizirana je za trgovinu osobnih vozila, a uspješno posluje na domaćem i inozemnom tržištu. Sjedište tvrtke, kao i prodajno izložbeni prostor, nalazi se u Osijeku, a zaposleno je 5 djelatnika.

Naš uspjeh temelji se na zadovoljstvu naših kupaca, a baziramo se na prodaji vozila njemačkih proizvođača iz uvoza i to isključivo s njemačkog tržišta. Bilo da se radi o uvezenim ili vozilima s područja Hrvatske, inzistiramo na provjerenoj kvaliteti.

Posredovanje je dio naše ponude. Ako sami pronađete vozilo za Vas možemo odraditi kompletan posao od pregleda, kupovine, dovoza pa sve do registracije u Hrvatskoj. Ukoliko je potrebno možemo Vas financirati i kreditirati. Također, ako sami prodajete vozilo i Vaš kupac nema gotovinu obratite nam se. Uslužno ćemo odraditi prodaju vašeg vozila na kredit, leasing ili na rate putem kartica.

Otkup vozila ako prodajete svoje vozilo ponudit ćemo Vam odličnu otkupnu cijenu.

Zamjena vašeg vozila za vozilo iz naše ponude moguća je bez obzira imate li skuplje ili jeftinije vozilo.

Komisiona prodaja idealno je rješenje za one koji žele postići još bolju otkupnu cijenu. S povjerenjem nam povjerite prodaju svog vozila u našem prodajno izložbenom prostoru.

Narudžba vozila također je dio naše ponude. Ako imate posebne želje slobodno nam se obratite, udovoljit ćemo svim Vašim zahtjevima.

Vozila u Njemačkoj klikom na link ­­­­­­­­­­možete pogledati aktualnu ponudu vozila koja se nalaze na našem lageru, tj, partnerskoj tvrtki G.Rhain automobile. Pošaljite upit za ciljano vozilo i u što kraćem roku ćemo Vam javiti prodajnu cijenu u RH DO REGISTRACIJE (S PLAĆENIM SVIM DAVANJIMA P.P.M.V i PDV-om). Ukoliko sami želite dovesti željeno vozilo možemo Vam organizirati put, smještaj i svu potrebnu dokumentaciju za carinjenje u Hrvatskoj.

Prijepis vozila možete obaviti kod nas svaki radni dan i vikendom (uključujući i nedjelju). Ukoliko je potrebno, a radi se o osobama koje nisu u mogućnosti doći, mi dolazimo kod Vas.

Servis vozila također je moguće dogovoriti. Uspješna suradnja između tvrtke Euroauto i ovlaštenog Bosch servisa Rudec nudi mogućnost servisiranja vozila.

EUROAUTO Vaš pouzdani partner

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward