Široka ponuda Volkswagen vozila

Volkswagen je sinonim za inovaciju, kvalitetu i raznolikost u automobilskoj industriji, s dugom i prestižnom tradicijom. Ovaj globalni brend, koji je doživio svoj vrhunac popularnosti tijekom 1950-ih i 1960-ih godina zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu modela "Buba" i "Volkswagen Bus", nastavlja očaravati vozače diljem svijeta svojom širokom paletom vozila koja zadovoljavaju različite potrebe i preferencije.

Poznat po svojoj izdržljivosti i kvaliteti izrade, Volkswagen nudi širok spektar vozila koji zadovoljavaju različite potrebe kupaca, uključujući male gradske automobile, limuzine, karavane, SUV-ove i luksuzne automobile. Uvijek teži inovacijama u automobilskoj industriji i često uvodi nove tehnologije u svoje modele, poput naprednih sigurnosnih značajki i sustava za pomoć u vožnji. Iz tih su razloga upravo Volkswagen vozila jedna od najpopularnijih na našem području.

U našoj širokoj ponudi Volkswagen vozila možete pronaći razne modele među kojima ističemo:

Volkswagen Golf jedan je od najprodavanijih modela u povijesti automobilske industrije. Tijekom godina, kroz sedam generacija, Golf je doživio brojne promjene u dizajnu, ali uvijek zadržavajući prepoznatljive karakteristike kao što su jasne linije i elegantan izgled. Poznat po svojoj kompaktnoj veličini, ali i prostranom interijeru dostupan je u različitim izvedbama kako bi zadovoljio različite potrebe i preferencije kupaca. Također, zbog svojih karakteristika idealan je model za vozače početnike.

Volkswagen Golf

Volkswagen Passat je luksuzna limuzina srednje veličine koja je prisutna na tržištu od 1973. godine. Kroz godine, prolazio je kroz različite evolucijske faze u dizajnu, a sadašnju generaciju karakteriziraju oštrije linije, suvremen dizajn i visoka kvaliteta izrade. Passat je dostupan s različitim motorima, uključujući benzinske, dizelske i plug-in hibridne pogonske sklopove, što omogućuje kupcima da pronađu model koji najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencijama. Passat je jedan od najprodavanijih modela u svojoj klasi, jednako popularan i u limuzinskoj i Variant odnosno karavanskoj verziji.

Volkswagen Passat

Volkswagen Tiguan je kompaktni SUV koji nudi kombinaciju sportskog dizajna, prostranosti, praktičnosti, tehnoloških inovacija i pouzdanosti, čineći ga popularnim izborom među vozačima koji traže svestran automobil koji se može prilagoditi različitim potrebama i stilovima života. Nudi prostran i udoban interijer s dovoljno prostora za putnike i prtljagu, a varijabilno konfigurabilno stražnje sjedalo omogućava jednostavno prilagođavanje unutarnjeg prostora prema potrebama vozača.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Arteon se ističe svojim elegantnim i progresivnim dizajnom, s dugom haubom, niskom linijom krova i oštrim linijama koje mu daju dinamičan izgled. Unutrašnjost je oblikovana s visokokvalitetnim materijalima i modernim detaljima, pružajući sofisticiranu i luksuznu atmosferu. Nudi izvrsne performanse i vozačko iskustvo zahvaljujući agilnom upravljanju i snažnim motorima.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Touran je obiteljski automobil koji nudi kombinaciju prostranosti, praktičnosti, sigurnosti i tehnoloških značajki, čineći ga popularnim izborom među obiteljima koje traže pouzdan i svestran automobil za svakodnevnu vožnju. Ono što karakterizira ovaj model je veliki serijski pomično podizni krov, inteligentni sustavi potpore vozaču, BlueMotion tehnologija te veliki slobodni prostor za noge što to predstavlja značajan doprinos udobnosti pogotovo na dužim dionicama.

Volkswagen Touran

Volkswagen je svojim kupcima stavio na raspolaganje R-Line paket opreme koji predstavlja visoko stiliziranu opciju te dodaje sportski i luksuzni dodir na već postojeće modele. Osim vanjskih estetskih promjena, R-Line paket često uključuje i posebne detalje poput R-Line oznaka i emblema na karoseriji, crnih detalja i drugih sportskih akcenta koji dodaju ekskluzivnost vozilu. Ovaj paket često privlači ljubitelje sportskih automobila i vozače koji traže dodatnu dozu stila i ekskluzivnosti u svojim vozilima.

Volkswagen R-Line

Kroz svoju bogatu ponudu vozila i konstantnu predanost inovacijama, Volkswagen ostaje na čelu automobilske industrije, nudeći vozačima vrhunska vozila koja zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Posjetite nas u Osijeku na adresi Sv.L.B. Mandića 172a i pronađite svoj savršeni Volkswagen automobil, uz široki izbor načina financiranja koje će vam olakšati put do novog vozila.

VOZILA U NJEMAČKOJ

Euroauto uz ponudu u Osijeku ima brojna vozila i u Njemačkoj. Pogledajte naša vozila na lageru u njemačkoj

KLIKNI
x
arrow_upward